FBO Forum
Vill du reagera på det här meddelandet? Registrera dig för forumet med några klick eller logga in för att fortsätta.

Gentlemens pride & msm

Gå ner

Gentlemens pride & msm Empty Gentlemens pride & msm

Inlägg av jennylaismark sön apr 30, 2017 10:39 am

GENTLEMAN’S PRIDE
Jag tycker faktiskt att produktinfon på hemsidan för den här produkten är suverän, så jag kopierar helt enkelt den!
Uppfriskande after shave-lotion med bland annat Aloe vera, rosmarin och gurka som varsamt lugnar och återfuktar din hud – och gör den härligt mjuk och len. Fräsch, maskulin doft.

I kombination med raktvål, rakkräm och rakvatten kan rakblad orsaka hudirritationer och torrhetskänsla. Många av dessa produkter innehåller starka rengörande kemiska ämnen, som gör att överhudens naturliga fett/fuktbalans rubbas. Lipiderna (fettliknande substanser) i överhuden minskar, och det är de som ger huden ett friskt utseende, mjukhet och spänst. Då gäller det att återfukta, lugna och mjuka upp huden igen utan att irritera.
Gentleman´s Pride är en silkesmjuk och mild lotion som innehåller mjukgörande gurkextrakt samt hudvårdande Aloe vera och rosmarin. Den lugnar, ger fukt och hjälper även huden bevara fuktigheten samtidigt som den är uppfriskande.


MSM

Doftfri, djupgående massagegel med lugnande, stärkande och uppfriskande egenskaper. Innehåller bland annat MSM, Aloe vera och olika örter.

MSM (metylsulfonylmetan) är en organisk svavelförening som finns naturligt i nästan alla kroppens celler. MSM i vår gel utvinns från trädbark.
Den appliceras generöst på huden och masseras in. Den andra huvudingrediensen i Aloe MSM Gel är ren stabiliserad Aloe Vera Gel. Aloe MSM Gel kombinerar dessa två ingredienser med örtextrakt och andra utvalda ingredienser som tea tree olja, extrakt av uppfriskande rosmarin, hudvårdande mjölon och vitaliserande pilbark.
Ger inte fläckar på hud eller kläder.
Vid ögonkontakt, skölj i flera minuter.

MSM är antiinflammatoriskt och därmed bra vid t.ex. acne och psoriasis (jag brukar rekommendera människor med acne att smörja med msm efter noggrann ansiktsrengöring inför natten).
Verksamt på leder och ligament; bra vid t.ex. reumatisk värk i fingrar och ytliga leder. Bra vid inflammatoriska tillstånd såsom musarm, tennisarmbåge osv.
Perfekt i kombination med Heat Lotion (Heat är verksamt på musklerna, MSM på leder/ligament). Ofta vid värk i nacke/rygg är det oklart varifrån smärtorna kommer- då är det bra att kombinera MSM och Heat.

jennylaismark

Antal inlägg : 45
Registreringsdatum : 15-10-23

Till överst på sidan Gå ner

Till överst på sidan


 
Behörigheter i detta forum:
Du kan inte svara på inlägg i det här forumet