FBO Forum
Vill du reagera på det här meddelandet? Registrera dig för forumet med några klick eller logga in för att fortsätta.

Scrub + Aroma Spa collection

Gå ner

Scrub + Aroma Spa collection Empty Scrub + Aroma Spa collection

Inlägg av jennylaismark sön apr 30, 2017 10:37 am

ALOE SCRUB!

En härlig scrub för kropp o ansikte, som rengör på djupet! Mild och fräsch doft- passar både män och kvinnor. Innehåller en kombination av stabiliserad Aloe Vera Gel och välgörande jojobapärlor. Den här skrubben är tillräckligt mild för att kunna användas dagligen för att rena huden från den smuts som trängt in i porerna. Rekommenderad "behandling" är dock 2-3 gånger/veckan.

Att skrubba huden med exfolierande kräm tar bort döda hudceller (extra "aktuellt" nu efter sommaren) och underlättar cellförnyelseprocessen. Med sin varsamma peelingverkan hjälper Aloe Scrub också mot den uttorkning och andra skador syntetiska rengöringsprodukter kan medföra.

Applicera på ren, fuktig hud (viktigt att tvätta ansiktet ordentligt först, så att man inte "skrubbar ner smutsen i huden") och massera varsamt med blöta fingertoppar och roterande rörelser (akta ögonen) under två till tre minuter. Låt gärna krämen sitta kvar som en ansiktsmask om du hinner. Tillför ytterligare vatten om det behövs. Skölj i rikligt med ljummet vatten och torka med en ren, mjuk handduk. Avsluta gärna med ansiktsvatten och fuktkräm.

AROMA SPA COLLECTION

Lyxigt aromaterapiset med vitaliserande, mjukgörande ämnen. Innehåller tre delar- Relaxation Massage Lotion, Relaxation Shower Gel och Relaxation Bath Salts. Doftar ljuvligt av lavendel (unisex doft). Kan användas tillsammans eller var för sig (produkterna säljs även separat).

Steg 1: Njut av ett härligt avslappnande bad. Relaxation Bath Salts innehåller salt från Döda Havet, berömt för sin höga halt av välgörande mineraler. Dessutom innehåller badsaltet väldoftande lavendelolja och andra essentiella oljor, som bergamottolja och cederträolja.
Steg 2: Rengör med Relaxation Shower Gel. Använd den tillsammans med vår loofah som tar bort döda hudceller och mjukgör huden.
Steg 3: Ta hand om din hud och hjälp den att bevara fuktigheten med vår väldoftande, mjukgörande Relaxation Massage Lotion – den perfekta avslutningen på din härliga hemmaspaupplevelse. Precis som Relaxation Shower Gel innehåller den förutom Aloe vera ett flertal essentiella oljor och fruktextrakt. Även vitt te och mimosa är tillsatt. Den här lotionen kan alltså användas både som massage lotion och som vanlig body lotion. Silkeslen och skön, går snabbt in i huden.

Dels använder jag produkterna själv, men jag har även alltid ett sådant här kit hemma… perfekt att ge bort som gåva till livsnjutare! Vid skolavslutningar mm tar jag på mig att samla in pengar från klassen/förskolegruppen och ger personalen ett sådant här kit- väldigt uppskattat!
Lavendel är en väldigt omtyckt doft och jag får ofta frågor som “åh, vad got du doftar- var har du för parfym?”- då svarar jag att jag inte använder parfym, men att jag har en skön lotion som doftar länge


jennylaismark

Antal inlägg : 45
Registreringsdatum : 15-10-23

Till överst på sidan Gå ner

Till överst på sidan


 
Behörigheter i detta forum:
Du kan inte svara på inlägg i det här forumet