FBO Forum
Vill du reagera på det här meddelandet? Registrera dig för forumet med några klick eller logga in för att fortsätta.

Lips & Sunlips

Gå ner

Lips & Sunlips Empty Lips & Sunlips

Inlägg av jennylaismark sön apr 30, 2017 10:35 am

ALOE LIPS (& SUNLIPS)

Självklart, som namnet anger- ett läppcerat, men även ett superbra ”Första hjälpen-stift” (litet och behändigt att ha i fickan/väskan!), vid t.ex. insektsbett, småsår, torra nagelband, munsår, ”innebrännare”, mm.
Innehåller aloe vera, bivax och jojoba. Fuktgivande, skyddar läpparna mot väder och vind. Innehåller inget vatten, så kan med fördel användas på vintern.
Ger en fin glans!
Känner du någon som är ”beroende” av lypsyl? Detta är jättevanligt! Aloe lips är dock INTE ”beroendeframkallande”! Många lypsyl lägger sig på ytan som en återfuktande hinna, vilket på sikt gör att läpparna slutar återfukta sig själva. Aloe lips, däremot, går ner och återfuktar vävnaden på djupet, vilket inte motverkar läpparnas egen, naturliga återfuktning.

Vill även slå ett slag för SUNLIPS! Perfekt på sommaren, men även på vintern när läpparna ofta får ta stryk av kyla och sol. Innehåller aloe vera, jojoba och menthol. Frisk mintdoft, känns svalkande på läpparna. Solskyddsfaktor 30, skyddar mot både UVA- och UVB-strålning. Innehåller inget vatten. Perfekt att ha med som ett smidigt solstift att t.ex. stryka på näsryggen eller kinderna där man ofta bränner sig.

Perfekt att ”VIP:a” kunder med Lips eller Sunlips- jag skickar ALLTID med ett lypsyl och är noga med att berätta om alla användningsområden En pytteliten investering för Dig som FBO, men som garanterat gör kunden positivt överraskad


jennylaismark

Antal inlägg : 45
Registreringsdatum : 15-10-23

Till överst på sidan Gå ner

Till överst på sidan


 
Behörigheter i detta forum:
Du kan inte svara på inlägg i det här forumet