FBO Forum
Vill du reagera på det här meddelandet? Registrera dig för forumet med några klick eller logga in för att fortsätta.

Hand soap & Bright

Gå ner

Hand soap & Bright Empty Hand soap & Bright

Inlägg av jennylaismark sön apr 30, 2017 10:31 am

En av mina favoritprodukter, utan tvekan! Innehåller mycket aloe vera, vilket gör den väldigt hudvårdande. Bra för hela familjen, även de med känslig hy. Mild, len och oerhört dryg (räcker med en liten pärla av tvålen- den löddrar otroligt). Lätt parfyrmerad, doftar diskret och fräscht. Svider inte om man får den i ögonen. pH-balanserad och biologiskt nedbrytningsbar (kan alltså användas ute). Bra som ”gå-bort-present” istället för t.ex. en vinflaska eller en blomma.

Användningsområden:
-Handtvätt
-Ansiktstvätt
-Sminkborttagning
-Vid rakning
-Badskum
-Som schampoo (jag tvättar alltid barnens hår med den- svider som sagt inte i ögonen).
-Blanda i en sprayflaska med vatten och spraya som t.ex. hundschampoo (bra m mkt lödder)
-Intimtvätt


BRIGHT
Tandkräm för hela familjen (vuxna, barn och djur) med aloe vera gel, propolis och bivax, UTAN fluor!
Fluor är ett väldigt omdebatterat ämne; det är bra mot karies, men är samtidigt ett nervgift som bl.a. har skadlig inverkan på slemhinnorna. Ny forskning visar alltmer på fluors skadliga effekter och att man kan göra effektiva tandkrämer utan fluor. Fr.a. är det inte bra att svälja tandkräm med fluor, som ju t.ex. barn och djur gör istället för att spotta- därför kan man med fördel använda Bright till dem.
Bright är väldigt bra om man har känslig munslemhinna, t.ex. lättblödande tandkött, inflammationer, blåsor, tandlossning, dålig andedräkt, mm. Den har en naturligt vitgörande effekt, utan att slipa tändernas emalj (den polerar istället). Motverkar plaque/tandsten.
Fräsch mintsmak- ger frisk andedräkt som varar länge. Man känner sig verkligen ren i hela munnen! Är oerhört dryg, det räcker med en bråkdel av den mängd tandkräm man brukar ta. Man kan även blanda Aloe First Spray med Bright i en liten grön sprayflaska (finns i shoppen) och använda som munspray- dels för att få fräsch andedräkt och dels vid t.ex. halsont.
Om man har mycket besvär med karies och inte vill sluta använda fluor kan man exempelvis välja att borsta med vanlig fluortandkräm en gång per dag och med Bright en gång per dag. Alternativt att man borstar enbart med Bright, men sköljer munnen med fluor någon gång under dagen (dock inte i direkt anslutning till tandborstning med Bright, då fluoret motverkar en del av Brights positiva effekter på munslemhinnan).
Detta är kanske inte en produkt som folk självmant väljer att prova, så jag rekommenderar varmt att ni köper hem prover med Bright (finns i shoppen) och skickar med som en liten bonus när era kunder handlar annat. Alternativt att ni skickar med en hel tub med Bright som ”VIP-gåva” om ni har en kund som handlar mycket. Jag skickar t.ex. oftast med en Bright när en kund köper en C9. Det roliga är att nästan ALLA väljer att fortsätta köpa den sedan, för de älskar tandkrämen! Så- bjud lite, så får ni garanterat fler Bright-kunder!


jennylaismark

Antal inlägg : 45
Registreringsdatum : 15-10-23

Till överst på sidan Gå ner

Till överst på sidan


 
Behörigheter i detta forum:
Du kan inte svara på inlägg i det här forumet