FBO Forum
Vill du reagera på det här meddelandet? Registrera dig för forumet med några klick eller logga in för att fortsätta.

First del 1

Gå ner

First del 1 Empty First del 1

Inlägg av jennylaismark tis nov 29, 2016 9:21 pm

En produkt för hela familjen! Alla goda egenskaper som vår stabiliserade aloe vera gelly har, men med tillsatser av många örter samt Bee Propolis, som gör att sprayen blir behaglig och återfuktande. OBS- skaka innan ni sprayar så att ämnena fördelas i flaskan.
Namnet First kommer av att den med fördel kan användas FÖRE andra produkter, som en förberedande produkt. Personligen sprayar jag kroppen med den direkt efter duschen, för att återfukta och tillföra näring till huden (sprayar även barnen; de tycker att det är roligt- jag sprayar dem frikostigt, så får de gnida in sig själva). OBS- sprayflaskan kan ställas in på ”spray” eller ”stream”. Tänk på att inte spraya i ögonen, då det kan svida (innehåller ingefära). Spraya över hela kroppen, t.ex. vid solbränna (behöver inte nödvändigtvis gnidas in). Spraya benen/bikinilinjen efter rakning/vaxning.
Som ansikts-/makeup-produkt: Använd First som ansiktsvatten innan dagkräm och makeup. Sedan, spraya lite First på makeupsvampen innan du tar foundation, så sprider den sig lättare och ger en naturlig finish. Om mascaran är lite gammal och torr, ställ in flaskan på ”stream” och spraya en stråle ner i mascarabehållaren, rör runt med ”pinnen”, så återfår mascaran fukten och du har även tillfört vårdande ämnen för fransarna.

jennylaismark

Antal inlägg : 45
Registreringsdatum : 15-10-23

Till överst på sidan Gå ner

Till överst på sidan


 
Behörigheter i detta forum:
Du kan inte svara på inlägg i det här forumet